Transport

We zijn gespecialiseerd in het zelf transporteren- en vakkundig plaatsen van de materialen, ten behoeve van de meest uiteenlopende toepassingen. 

We beschikken zelf over vier- en vijf-assige meesturende bakwagens en trailers met maximaal laadvermogen, alsmede een 3-assige motorwagen voor de locaties met de minste manoeuvreerruimte; eventueel uitgerust met aanhangwagen voor een maximaal laadvermogen.

Al onze voertuigen zijn voorzien van een zelfrijdend systeem vanaf de kraan en zijn uitgerust met een ‘laad- en los’- of ‘overslagkraan’ achterop de wagen.

Dit betekent dat onze VCA-gecertificeerde chauffeurs sinds 1995 op de kraan kunnen blijven zitten en vanaf hun hoogzit ook de volledige vrachtwagen kunnen bedienen.

Dit alles om vanuit de positie met het meeste overzicht zo veilig en efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Wij plannen ons werk dusdanig flexibel en creatief, dat wij u praktisch altijd binnen 24 uur van dienst kunnen zijn; vaak lukt het ons de ‘vergeten klusjes‘ zelfs nog lopende de dag te realiseren.

Voor al uw specifieke wensen verzorgen wij geheel vrijblijvend een offerte !

Zelf afhalen of retour bezorgen:

Alle materialen zijn, indien voorradig, natuurlijk ook bij ons af te halen (of retour te bezorgen). Wij zullen het laden- en lossen voor u uitvoeren.

Gekwalificeerde uitvoerenden mogen, op aanwijzing van onze medewerkers, evt. zelf de materialen laden. Hieraan zijn dan geen extra (laad)kosten verbonden.

Het lossen (incl. controle op evt. schade- en/of schoonmaakkosten) wordt altijd door onze medewerkers uitgevoerd.

De handelingskosten van de materialen staan op onze prijslijst-verhuur vermeld.