Transport

We zijn gespecialiseerd in het zelf transporteren- en vakkundig plaatsen van de materialen, ten behoeve van de meest uiteenlopende toepassingen. 

We beschikken zelf over vier- en vijf-assige meesturende bakwagens en trailers met maximaal laadvermogen, alsmede een 3-assige motorwagen voor de locaties met de minste manoeuvreerruimte; eventueel uitgerust met aanhangwagen voor een maximaal laadvermogen.

Al onze voertuigen zijn voorzien van een zelfrijdend systeem vanaf de kraan en zijn uitgerust met een ‘laad- en los’- of ‘overslagkraan’ achterop de wagen.

Dit betekent dat onze VCA-gecertificeerde chauffeurs sinds 1995 op de kraan kunnen blijven zitten en vanaf hun hoogzit ook de volledige vrachtwagen kunnen bedienen.

Dit alles om vanuit de positie met het meeste overzicht zo veilig en efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Wij plannen ons werk dusdanig flexibel en creatief, zodat wij u praktisch altijd binnen 24 uur van dienst kunnen zijn; vaak lukt het ons de ‘vergeten klusjes‘ zelfs nog lopende de dag te realiseren.

Alle genoemde materialen zijn, indien voorradig, natuurlijk ook bij ons af te halen.

Gekwalificeerde uitvoerenden mogen, op aanwijzing van onze medewerkers, zelf laden –en lossen.

  • Hieraan zijn, indien schoon retourbezorgd, geen extra kosten verbonden.
  • Ook kunnen wij desgewenst het laden- of lossen voor u uitvoeren; de handelingskosten staan op de prijslijst-verhuur vermeld.

Afhalen
Alle genoemde materialen zijn indien voorradig natuurlijk ook bij ons af te halen. Gekwalificeerd personeel kan op aanwijzing van onze medewerkers zelf laden en lossen. Hieraan zijn indien schoon retourbezorgd geen kosten verbonden. Ook kunnen wij uw transportmiddel voor u beladen of lossen; waaraan verder géén kosten zijn verbonden wanneer het kunststof materialen of azobé schotten betreft.

Voor de stalen rijplaten, door ons geladen of gelost, berekenen wij € 3,00 per ton handelingskosten; zowel bij het afhalen als retour bezorgen.

 

Voor al uw specifieke wensen verzorgen wij geheel vrijblijvend een offerte !